Review: Snackpoint de Merret, Maastricht

Er is een plek waar alle toeristen aansluiten in een rij, als gewilde schapen, waarschijnlijk door de VVV gids. Uiteraard is Reitz in Maastricht een soort Mekka voor frituristen. Reitz is al getest, en nu is het tijd voor een zaak die op een uiworp afstand ligt, Snackpoint Maastricht op de Markt. Iets minder druk dan Reitz, minder stress..


Het is gewoon nog steeds boven de 30 graden en de stavenbakkers die ons begroeten zijn gewoon steady. Iemand die we kennen komt hier al jaren en het is altijd goed, met Reitz in hun schaduw uiteraard. "Meh jong, je gaat toch niet 20 minuten wachten op je tuut friet met slappe sajs".
Enfin we doen onze bestelling, en terwijl we wachten worden er door Duitsers ' Frikadelle special ' besteld, wat wel typerend is voor deze Euregio. In Wallonie en Belgisch Limburg worden ze ook geknaagd. Dat geeft aan dat er in Wallonie ook getest gaat worden. Een frikantour des Wallonie zit in de planning.
We drijven een beetje af, maar onze bestelling komt op tafel , 2 freecandles special. De eerste hap, de saus verdeling, verse uien, alles gewoon top. Respect aan Snackpoint tijdens deze hittegolf! 5 candles..

Het is natuurlijk een mooie vete op een afstand van 50 meter