Review: Yildiz Plaza, Maastricht (Thuisbezorgd)

Je hebt van die dagen dat alles tekort schiet. Toch koester je altijd nog dat ene sprankje hoop. Het laatste stukje vertrouwen dat je met je netje uit het vet weet te vissen. Die lokale rots in de branding wanneer je er even helemaal doorheen zit. We weten allemaal waar we het over hebben. Het snackpaleis uit je dromen!

Yildiz Plaza, het klinkt gewoon al als een paleis. Een supermarkt en snacksalon in één. Alles wat ze bakken en verkopen is heilig. Net als het personeel. Lieve mensen. Zit je haar niet goed vandaag? Fuck it, gewoon de kapsalon aan huis bestellen. Het liefst met een dikke kwak knoflook en een pollepel sambal. Niemand die naar je haar kijkt en 1,5m afstand de volgende ochtend gegarandeerd.

Laat ons haar vanavond kut zitten. We bestellen de kapsalon aan huis (een aanrader!). We horen jullie denken: "Wanneer komt die bruine jaap nou in beeld?". Nou lieve knagertjes, wellicht was het jullie al opgevallen.. We testen sinds een tijdje ook de vliegende staaf. Dus ook vandaag. We vullen ons winkelmandje aan met uw bekende goudbruine vriend. Als toetje of voorgerecht, who cares.

Image
Image

De deurbel gaat en we verlossen de vriendelijke bezorger van onze bestelling. Wanneer je iets laat bezorgen is dat gevoel vergelijkbaar met een zak Smiths opentrekken opzoek naar die Flippo. Welke zit erin? Heb je hem al? Is ie zeldzaam?

Wanneer we de zak opentrekken is het even zoeken, het arme leuninkje is gekrompen van de kou. Te heet gewassen. Of gewoon een miskleun. Zijn mayonaise krullen uit balans en een kort pittig curry streepje op zijn neus. De uienvlokken troosteloos.

Laat ons jullie een advies geven. Bestel die kapsalon aan huis en laat het niet door je partner knippen.

1 Freecandle.

Image