Review: Snackbar Waterwijk Almere

Snackbar Waterwijk, Almere

Zonder verwachtingen meerden wij aan in Almere. Op zoek naar een snackbar in de buurt van onze bestemming kwamen we uit bij Snackbar Waterwijk. Terwijl we koers zetten richting dit knaagpaleis, vergaapten we ons aan de architectonische hoogstandjes en prachtige vergezichten. Je voelt hem natuurlijk al aankomen. Om sfeer te proeven reis je niet naar Almere.

Aangekomen bij het knaagpaleis valt onze mond open. Op het bord voor de deur staat de aanbieding van de week: een Catamaran Speciaal!! Zou dit dan toch een avond worden om nooit te vergeten? We schieten een paar plaatjes en haasten ons naar binnen, er zal immers snel een catamaran in onze waterige mond gaan varen. We bestellen 2x het catamaran menu en 1x een friet Saté. Na enige tijd te hebben gewacht (het was immers druk, goed teken?), kwam onze bestelling aan tafel.

Het water in onze mond verdampte ter plaatse bij het zien van ons bord. Waar is de saus? Waar is de Catamaran die buiten op het bord staat afgebeeld? We haalden ons vergrootglas uit de zak en ontdekten 1 eierdopje met speciaalsaus bij het bord met friet en candles. WTF?! We besluiten het knaagvoer toch te proberen en hebben na 2 happen het eierdopje saus al leeg. Gelukkig krijgen we wel een extra dopje wanneer we dit vragen. Wat. Een. Teleurstelling. De frieten zijn half gebakken en de candles te lang.

Nooit meer!

Omdat er nog een overtuigende 4punter uit het vet werd gesleept enkele kilometers verderop, beoordelen we Almere met 1 Freecandle.