Review: Madurodam

In een land hier niet ver vandaan wordt er van alles gedaan. Landbouw en allerlei ambachten worden bedreven. Een kleine greep uit het oude leven. Dat het allemaal niet zo groot hoeft te zijn, dat zie je hier in detail, haarfijn. Je vraagt je af waar is de redactie vandaag? Jawel lieve lezertjes, we zijn in Den Haag! Ohhh BAM IN MADURODAM!

Wat waarschijnlijk geen enkele bezoeker ooit heeft gezien (daarom hebben wij de frikanradar) is dat er dus ooit iemand bij de technische dienst heeft gezeten die zijn steentje heeft bijgedragen door alle mini-knagers te voeden. En dat 24-7.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Tijdens ons bezoek hebben we wat foto’s gemaakt van de huidige situatie in Madurodam. Zoals gezegd zijn de kleine knagers voorzien, maar de normale mensch van mensch formaat?

Dat moet getest worden, en dat doe je bij “Taste of Holland”. Eigenlijk doet deze zin je tenen al krullen. En bij binnenkomst blijken de test mogelijkheden mini-maal te zijn. Geen verse maatjes.. dat betekent dus na 2 seconden schakelen ook geen uien. Dan is de concentratie snel weg en weet je dus gelijk al, hier hebben ze GEEN FREECANDLE SPECIAL.
Image
Image
Eigenlijk wil je dan na al het prachtige miniatuur knaagsel de tent uitlopen. Maar uit een aantal filmpjes met VOC waarde, de Verenigde Original Candle compagnie, moet je even stand houden. Zeker als we horen dat er op een schip uit die tijd een soort flos touw over boord werd gegooid waar iedereen aan boord z’n reet mee moest afvegen.

De candle die gebakken werd was gewoon prima, goeie bite. Maar je moet hem helaas wel zelf aankleden wat we zo goed mogelijk gedaan hebben. Helaas 1 Freecandle voor Taste of Holland. Madurodam is fantastisch, een klassieker. Maar kom op, hak 20 uien per dag en maak de ervaring compleet, dan gaat de redactie voor 3 Freecandles.
Image