Review: Kebab Point Maastricht

Kebab Point Maastricht

Na het stillen van onze dorst en het temmen van de Zwaan vervolgden wij onze weg naar onbekend terrein. Unlucky Luke was immers geen optie!

Aangekomen in de Platielstraat halen wij herinneringen op van het voormalige Witte Bruudsje. Dit is dan ook dé plek om een candle te testen! Bij binnenkomst vergapen we ons aan de led verlichtte menukaart en de professionaliteit die deze tent uitstraalt.
We plaatsen onze bestelling (3x Freecandle Special, 2x Dürüm Kebab met knoflook en sambal en 1x friet Samurai saus), en nemen plaats op de comfortabele zitting. Tot onze verbazing is het hier zelfs mogelijk je apparatuur middels usb connectors op te laden, ideaal voor een live verslag tijdens een low battery moment!
Terwijl we ons beklag doen over het nieuwe Jupiler design, en onze lippen aan het blik zetten, komt onze bestelling aan tafel..

WAT EEN LAP!

En dan hebben we het over onze Dürüm, deze staaf blijft gewoon uit zichzelf rechtop staan. Masters! En dan moet de candle nog komen!!
Al onze verwachtingen worden waargemaakt wanneer deze op tafel wordt getoverd, de ui-verdeling had dan wel beter gekund (dit herstel je zelf binnen 1 sec), de volle smaak overtreft alles!

Magnifiek!

We beoordelen deze candle met 4 Candles!