Review: Hierder Hepke, Maastricht

Het was op een zonnige februari dag in maart toen we door de Boomerang in Sittard terug werden geslingerd naar Maastricht. Door deze slingerworp was onze maag een beetje van streek en besloten we de eerst volgende knaaghut die op ons pad zou komen te enteren..


Geen extreme honger, dus dat kwam goed uit, want we belandden precies voor de deur van het Hierder Hepke.. Één van de redactieleden herkende deze hut nog van vroeger, toen hij nog een mini knager was en rond het middaguur met een bende ellendelingen kwam lunchen. 50 Jaar later weer terug en ze zijn er nog steeds. Toen waren ze al goed dus we snappen het wel.

Nog steeds ruime zitplaatsen voor de knagers die hun krantje willen lezen of een buurtvergadering willen houden. Ook de vastelaovend vieren ze hier, te zien aan het plafond. Mooi versierd met slingers, we zijn benieuwd hoe ze onze bestelling het vet in zullen slingeren en versieren..!
Image
Image

We plaatsen onze bestelling, twee speciaaltjes, what else, en nemen plaats. Na enkele minuten wachten komt een vriendelijke bakmeneer met twee hepkes onze kant op. Nouja, hepkes?! Een complete schotel met friet en een luchtige salade. Wauw.

Een goede bite, mooie presentatie en sfeer. Tot over 50 jaar.

5 Freecandles!

Image