Review: Frituur Malberg

Tijdens een bezoek in de wijk Oud-Caberg bekijken we uiteraard wat er te snacken valt in de buurt. Wat blijkt, om de hoek in Malberg zit Frituur Restaurant Malberg bij Siem! Op Street-View zien we al dat deze tent alles wegheeft van een cult knaag paradijsje! Daar het omringend industrie terrein lichtelijk deprimerend aandoet, hebben ze bij Siem er alles aan gedaan om je welkom te laten voelen! Speeltoestellen, led verlichting in de boom, Gielke.. wat wenst een stavenknager nog meer? Een knaagstaaf natuurlijk!

Binnen aangekomen zien we dat de vitrine al bijna helemaal is leeggetrokken. Dan schrik je even, maar tegelijkertijd is dat vaak een goed teken! Met een vrolijke noot op de speakers en een gezellig buurtsfeertje plaatsen we onze bestelling. De uien moeten worden bijgevuld (vers!) en de frieten gingen ook vers voor ons in het vet. Het was immers bijna sluitingstijd. Terwijl we buiten wachten genieten we van het uitzicht.

Wanneer onze bestelling gereed is, moeten we even wachten tot het pinapparaat mee werkt. Hier wordt meermaals voor verontschuldigd, we vergeven het onze frituurchef van de dag. Want zonder pin konden we überhaupt niks te knagen halen!
De reis naar huis volgt en er wordt nog een blik geworpen op de omgeving, Frituur Malberg doet het duidelijk beter! Wanneer we onze zak opentrekken vinden wij hier onze bestelling, een strakke frikandel met verse grove uitjes. Prima te doen! Voor de sfeer moet je zeker een keer deze zaak bezoeken, met uiterst vriendelijk personeel!

We beoordelen dit knaagpaleis met 4 Freecandles!