Review: De Stam, Wognum

Een provincie die het knagen waard is, Noord - Holland! Tussen mooie weilanden en andere gebieden waar je makkelijk frikandellen planten kunt kweken ligt het pittoreske dorpje Wognum. En op de rotonde bij binnenkomst ligt de Stam, partycentrum en snackbar, altijd een goeie combi. 

 
Bij binnenkomst worden we begroet door twee vriendelijke stammen-bakkers. We bestellen het gebruikelijke recept, al is het altijd afwachten welke draai men er aan geeft.. Dat blijkt wanneer ons de verboden vraag wordt gesteld; "Met curry of ketchup?" Binnen een paar minuten is de bestelling klaar, knagen maar! 

Het valt ons meteen op dat de candle geen inkeping heeft, is dat een ding in het Noorden? Gelukkig is de staaf vergezeld door een steady knaagvork, altijd pluspunten! De stam speciaal is robuust met een kruidige smaak. Uiteraard is er maar één goed antwoord op de rode saus vraag, we krijgen een licht kruidige curry die onze smaakpapillen nog niet kennen. De sausverdeling is zeer riant en bestrooid met duidelijk vers gesneden uien. 
 
Een topstam speciaal, we komen zeker terug, jammer dat er geen inkeping in de candle zat maar zo knagen ze hun stam hier blijkbaar in Wognum!
 
4 Freecandles voor de bediening en de naam van de zaak!
We hopen dat we snel weer binnen mogen knagen, interieur foto's heeft u te goed!