Review: Aldi Frikandelbroodjes

Wanneer je op een regenachtige dag voor je lunch de warme Albert Heijn binnenloopt, dan sprint je natuurlijk naar de broodafdeling. Je ogen scannen de rekken, je maag slaakt een lokroep naar Freecandles. Maar helaas, in geen velden of wegen zijn er broodjes frikandel te bekennen. Wat een frikanteleurstelling!
Aan de andere kant, een goed teken dat de klanten van deze AH steady knagers zijn..!

Dan maar verder aan het werk en op de terugweg naar huis even langs de Aldi. Het schijnt namelijk dat ze hier frikanovenbroodjes hebben. En die moeten getest worden! Thuis aangekomen verwarmen we de frikanopwarmer voor op 180°, om vervolgens de broodjes (in het bakje) de oven in te schuiven voor 10min.
Wanneer ze enigzins zijn afgekoeld, we willen onze mondlap niet beschadigen, knagen we de stavenbroden weg.

En kennen jullie die bladerdeeg snacks? Verschrikkelijk al die kruimels toch? Je gelooft het niet, maar of ik had een goede dag, of deze is gewoon echt kruimelloos!

En daarmee: “Every bite is a party”. Het klopt.

We beoordelen deze opwarm-units met 4 candles!