Guest Review: Gelias Herkingen

Zaterdag 21 april werd er de Rotary Go Rally gereden in Goeree-Overflakee. De dag was prachtig gevuld met een stralende zon en onbeperkte candles.

Gestopt bij roei vereniging Gelias in Herkingen begon de lunch. De Freecandle was van stevige kwaliteit met een goede bite! Het was een lopend buffet dus snacks konden onbeperkt genuttigd worden.
Hier weet deze fervente snackmeister wel raad mee! Doordat je de mogelijkheid had om zelf je snack te maken kon men zoveel mogelijk saus of uitjes naar keuze zachtjes neer laten vallen op het wolken broodje van een witte bol! Natuurlijk waren er zelfs opties als augurkjes, wortel, sla maar ik probeer toch liever bij de kern van waarheid te blijven en snack hem het liefst met mayo, curry en uitjes! De zoute lucht van de zee gaf een extra dimensie aan deze candle, alsof men een heilige snack in de tropen aan het verorberen was.

Bovenal geef ik deze snack ervaring 4 Freecandles! Door de zelf service (creeër je candle zoals je wilt), het mooie weer en de zoute lucht van de zee was dit een geslaagde dag!

Getekend,
Bernal, Somelier du Snack