Review: Cafetarie ‘t Trepke, Sittard

Na het verlaten van frituur de Boemerang vervolgden onze weg richting in de Zuid richting en wat schetste onze verbazing, nog een knaaghut, genaamd het 't Trepke. Zou deze zaak dezelfde ervaring hebben met de 30 jaar van de Boemerang, met wisseling van eigenaren? Voor jullie een vraag, wij weten dat nu.


Bij aankomst is er een soort gevecht aan de gang, bij een appartementencomplex naast t'Trepke. Scooters, slippers, (NIET VAN DE FEBO) zou dit verbale geweld gaan over de kwaliteit van de frituur?
Bij binnenkomst werden we god geholpen door twee frituurmevrouwen, maar niet te snel... eerst de architectuur en menukaart checken. En wat staat daar op het menu?

Juist, een freecandle tropical. En wat is de definitie van 'tropical'? Komen de toppings dan uit de Antillen, Indonesië of gewoon uit Nederland eind juli wanneer het ook 41 graden is?

Maakt niet uit , we bestellen twee tropicals..
Qua uitstraling heeft deze knaaghut iets wat we nog niet gezien hebben met jarenlange ervaring.. een prijsvraag.. NEE HET IS GEEN PRIJSVRAAG OF CONTEST.. Maar er staat een fiets in de voorpui van 't Trepke, deze kun je winnen door het nuttigen van een kraskaart.

Helaas geen prijs, maar hallo kent iemand inside info bij Hela?? Wij hebben deze dekselse vehicles nodig om door het land ons werk te doen. Tips zijn welkom!

We geven t ' Trepke 4 candles..