Review: Cafetaria de Boemerang, Sittard

Het tij kan keren, en soms komt het terug. Een cirkel met regelmaat. Een van de weinige mechanismes wat terugkeert wanneer je het vehikel de lucht inslingert met een ferme worp is de Boemerang. En daar zijn we met de redactie, in Sittard, cafetaria de Boemerang. Gelegen aan een van de hoofdwegen van Sittard, daar stoppen we.


Een vriendelijke meneer begroet ons, en we bekijken het menu en de uitgestalde verzameling van boemerangen. Uiteraard gaan we voor we voor een freecandle special, die echt steady was! Na een aantal verhalen aangehoord te hebben over het verwisselen van eigenaren, van China tot Geleen en misschien Australie, waar skippy zijn boemerang werpt..
Voor ons vertrek kregen we via een vaste klant het nieuws binnen dat de zaak overvallen was kort voor ons bezoek. Er is maar een ding te zeggen over dit soort gasten: Brand in de hel op 180 graden. Dit zijn mensen, frituristen, die gewoon keihard frituren voor de medemens. Er stond ook iets pittigs op het menu, ons vermoeden en de connectie met de boemerang is dat het een neef van de Mexicano is, de kangeroekano.
De eigenaar wees ons erop dat deze erg spicy was, we hebben deze specialiteit getest en het was top.

We geven De Boemerang in Sittard 5 candles, voor de dedication, klantvriendelijkheid en de verzameling van boemerangs aan de muur.