Review: Benny Snacks, Sliedrecht.

Een aantal weken geleden kregen wij de tip nadat we in Sliedrecht waren geweest om Benny Snacks te testen. Na enige research kwamen we er achter dat er meerdere Benny Snacks zijn, en inderdaad erg goede beoordelingen ook! Uiteraard gaan wij zelf testen, wij geloven niet zomaar alles.. "Hallo, ja toch?!" Het is inmiddels volop lente en we hadden nog wat tuingereedschap en hout voor een schutting nodig. Daar kun je in Sliedrecht prima bij de Praxis voor terecht..


Maaaaaaar lieve knagertjes, wat ligt er vóór de Praxis in Sliedrecht? BENNY SNACKS!

Een mooie, nette, drukke, goed onderhouden zaak met een grote voorpui die helemaal open kan. Dat is gewoon een ding, een goeie voorpui. Voor de zomer, lekker buiten knagen in de zon. In de winter, lekker warm binnen knagen maar toch het gevoel dat je buiten zit. We worden vriendelijk begroet bij binnenkomst en het is er druk. Een jongen voor ons besteld 2 broodjes frikandel pinda. Nu kennen we de Sjeng Jeng wel, misschien deze simpelere variant ook maar eens proberen. De eigenaar houdt wel van een grap met zijn klanten, super vriendelijke kerel. We bestellen uiteraard een Freecandle Special en nemen buiten plaats aan een rustieke blauwe tafel. Goeie stevige tafel, goed onderhouden. Je hebt wel eens van die tuintafels die gewoon slecht zijn en je wil uiteraard geen splinters in je candle!
Na de eerste hap is het gewoon duidelijk. Deze man houdt van zijn vak. Een goede kruidige candle met geweldige saus verdeling en een volle laag uien. Precies lang genoeg gebakken. Nette zaak met top eigenaar, veel vaste klanten zo te zien. En door het omringende bedrijven terrein ook veel bouwvakkers, tuinierders (voor frikandellenplant onderhoud) en zakenmensen die de beursgang van candles moeten checken.

De conclusie is gewoon: uitmuntende zaak en dito staaf. Benny Snacks ruled die hele parkeerplaats gewoon.

5 Freecandles voor Benny Snacks!