Na een mislukte poging om in de Ufryted States freecandleplanten te verbouwen, moest er een tweede poging gedaan worden, en wel aan de andere kant van het land, aan de grens met Mexico. De vlucht duurde 15 uur vanaf Schiphol, maar dan heb je ook wat..
Met een redelijke jetlag waren we er dan, in Acapulco. De rit met de Jeep was lang en hobbelig, en de bestuurder vertelde verhalen over de slechte verhouding tussen Mexico en de USA in gebrekkig Engels, maar we begrepen dat het niet best was. ''The wall, the wall', 'Not there', 'Never'. Hij was zelf taxichauffeur en had volop werk, wat voor velen niet het geval is.


Na een kleine 3 kwartier kwamen we aan op onze bestemming. Daar konden we gelukkig al de doos met ingrediënten ophalas bij het postkantoras die we een week voor vertrek hadden verstuurd.

- 1 Pak van 5 stuks Mora freecandles
- Taco kruiden
- Olijfolie
- Koriander
- Peper
- 1 Pot salsa saus
- 1 Flesje hotsauce
- 1 Blik kidney bonen
- 2 Tenen knoflook
- 1 Blik mais
- Kleine verpakking ijsbergsla
- Taco schelpen, 2 verpakkingen van 12 stuks
- 1 Oranje paprika
- Strooikaas, jong belegen.
- 2 Sixpacks Dors tequila
- Chili poeder
- 1 Tomaat
- Peterselie
