Recept: Frikandei Speciaal

Dames en heren, knagers van het goudbruine genot! Vandaag een speciaal moment, we braden de week aan met Frikanchefkok L. v.d. Kandelft!
Kandelft is gespecialiseerd in het bakken van Candles in zijn koekenpan. Bij het woord gespecialiseerd loopt jullie natuurlijk al het water in de mond.. Kandelft en zijn koekenpan zijn als een receiver en een quarterback. Ze bakken samen de wildste touchdowns.

Deze gunner tacklet je nachtelijke honger in één kick!

Wij danken Frikanchefkok Kandelft voor dit heerlijke recept! 🙂 

Wat heb je nodig?

  1. 2 Frikandellen
  2. 1 Ei
  3. 1 Ui
  4. Een natte snijplank
  5. Een sigarenkniptang
  6. Steady pan
  7. Flinke veeg olie

Stappenplan:

  1. Frikandellen aanbraden
  2. Uitje fruiten
  3. Eitje in de pan
  4. Gesneden frikandellen toevoegen
  5. Garneren met uitjes
  6. Tot slot afmaken met sauzen naar wens

Tip: Gebruik gefrituurde uitjes voor extra knapperigheid.