Recept: Freecanpaashaas

Als jij nog niet weet wat je moet knagen tijdens de Paasbrunch, geen paniek!

Want speciaal voor jullie hebben wij het ideale familie-recept alvast voorgebakken:

Wat heb je nodig?

  1. 6 Frikandellen
  2. 2 Eieren (alleen het eiwit)
  3. 2 Pakken (vers) bladerdeeg
  4. Een heel scherp mes, het liefst 2
  5. Rode paprika
  6. 1 Stevige verse ui
  7. Saus naar wens, het liefst speciaal, het is tenslotte Pasen
  8. 2 Zwarte olijven
  9. Een kwast

Stappenplan:

  1. Vervarm je oven voor op 200°
    Trek ondertussen de bladerlappen uit de verpakking
  2. Ontdooi je candles
    Snijd je bladerlap in de juiste vorm aan de hand van je schets
  3. Pas je frikanreepjes aan je ontwerp aan
  4. Snij je olijfjes in cirkeltjes voor de oogjes en de uitjes voor de snorharen
  5. Plaats de candles en je bladerdeeg-attributen naar wens op de lap
  6. Klop een ei los en smeer het eiwit met een kwastje over het geheel
  7. Schuif je apparaat de voorverwarmde oven in voor pak ‘m beet 15min
  8. Open je ovendeurtje en plaats de ui snorharen in de juiste positie
  9. Voeg een paasei toe om de presentatie te completeren
  10. Knaag ‘m met je familie en vrienden

Pasen is nog nooit zo’n feest geweest! Een onvergetelijke ervaring.

Fijne frikanpasen!
xxx Freecandle